cykoriowe łódeczki z nadzieniem warzywa+ kus kus
cykorię podzielić na pojedyncze listki, posolić iulozyc na sitku do gotowania na parze. Po paru minutach wyciągnąć, ostudzić. Przygotować farsz z kus kusu, kukurydzy, startej marchewki zeszklonej na oleju z cebulka, czosnkiem i ziolami : bazylia, oregano.
Calosc polac klasycznym sosem pomidorowym - przecier pomidorowy z ziolami wloskimi.
cykorię podzielić na pojedyncze listki, posolić iulozyc na sitku do gotowania na parze. Po paru minutach wyciągnąć, ostudzić. Przygotować farsz z kus kusu, kukurydzy, startej marchewki zeszklonej na oleju z cebulka, czosnkiem i ziolami : bazylia, oregano.
Calosc polac klasycznym sosem pomidorowym - przecier pomidorowy z ziolami wloskimi.
1 komentarz:
i to się nazywa pyszny posiłek!
pzdr, Ally/ Zwegowani team
Prześlij komentarz